DPSpc: PES

LANGUAGE     Nederlands   English      

 
Onze diensten
Porten van bestaande software
Contact
...

DPS Offshoring biedt de volgende diensten aan:

Het porten van software is het proces van software aanpassen zodat het bruikbaar wordt in omgevingen waar het in eerste instantie niet voor ontwikkeld is. Denk hierbij aan de overstap tussen twee verschillende besturingssystemen, bijvoorbeeld van Unix naar Windows, of tussen versies van een besturingssysteem. Ook de overstap naar andere hardware kan een reden zijn om uw bestaande software te porten.

De huidige IT omgevingen zijn zeer dynamisch. Het tempo waarin nieuwe technologieën geïntroduceerd worden ligt zeer hoog. Regelmatig komt het dan ook voor dat bestaande IT omgevingen geupgrade of vervangen moeten worden. In veel gevallen kan bestaande software niet overweg met de nieuwe omgeving. In dit geval is het porten van bestaande software naar software die ook te gebruiken is in de nieuwe omgeving een goede en goedkope oplossing.

Heeft u bestaande software en wilt u deze overzetten naar een andere/nieuwe omgeving dan nodigen wij u graag uit om hierover met ons van gedachte te wisselen.

Neem contact op met DPS Offshoring middels het contactformulier of
Copyright© DPS Offshoring 2007 - 2024 Disclaimer