DPSpc: WD

LANGUAGE     Nederlands   English      

 
Onze diensten
Webbased systemen
Contact
...

DPS Offshoring biedt de volgende diensten aan:

Van custom-made plugin tot volledig systeem

Webbased applicaties en intelligente websites bieden u veel mogelijkheden. Zo worden de interactiemogelijkheden met uw medewerkers of klanten vergroot doordat u hen toegang kan verschaffen tot uw bedrijfsapplicaties op elke locatie met een internet verbinding. Via de webbrowser is het mogelijk om deze applicaties te benaderen, zonder dat lokaal software geïnstalleerd dient te worden. Denk bijvoorbeeld aan web based ERP systemen, de urenregistratie van uw medewerkers of de mogelijkheid tot reserveren en kopen via internet.

Het ontwikkelen en onderhouden van webbased applicaties leent zich goed om uit te laten voeren op een offshore of nearshore locatie. In het algemeen betreft het afgebakende stukken software en inherent aan webbased applicaties is de progressie door ons en u op de voet te volgen.

DPS Offshoring heeft ervaring in het ontwikkelen van passende webbased oplossingen. Wij beschikken over een pool van ervaren specialisten in o.a. Jave/J2EE, JavaScript, ASP.NET, AJAX, PHP5, MySQL en uiteraard (D)HTML. Daarnaast hebben veel ervaring in CMS systemen, met name WordPress, Typo3, Joomla, Drupal en Magenta.

Bent u geïntereseerd in webbased applicatie ontwikkeling, van een enkele custom-made plugin tot een volledig systeem? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op met DPS Offshoring middels het contactformulier of
Copyright© DPS Offshoring 2007 - 2024 Disclaimer